Hledají se ředitelé pro tři nemocnice a pro Koordinační středisko transplantací

Ministr zdravotnictví vyhlásil konkurz na šéfy Fakultní nemocnice Plzeň, Masarykova onkologického ústavu a Nemocnice Na Homolce.

Hned čtyři významná místa potřebuje obsadit ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček, uzávěrka přihlášek je pro všechna 4. července 2014, požadavkem je lékařské, ekonomické nebo právnické vzdělání a zkušenosti s řízením.

Ministr hledá nového ředitele pro Fakultní nemocnici Plzeň, odkud z důvodu věku odchází dosavadní ředitelka Jaroslava Kunová. (O jejím odchodu čtěte zde, podmínky konkurzu najdete na webu ministerstva zde.)

Z Masarykova onkologického ústavu v Brně odchází, rovněž vzhledem ke svému věku, Jiří Vorlíček a bude třeba jej nahradit. (O rozhodnutí profesora Vorlíčka čtěte zde, podmínky konkurzu najdete zde.)

V pražské Nemocnici Na Homolce vyzval k vypsání konkurzu dosavadní ředitel Michal Šetlík s tím, že jsou proti němu vedeny mediální útoky a šíří se nepravdy a polopravdy. Ředitel Šetlík se bude o post znovu ucházet, konkurz bere jako cestu k potvrzení svého mandátu. (Podmínky konkurzu najdete zde.)

Koordinační středisko transplantací zatím vede Pavel Březovský, který do února souběžně řídil i Státní ústav pro kontrolu léčiv. Z vedení SÚKL jej ministr Němeček odvolal a nyní se hledá i jeho nástupce do koordinačního střediska. (O podchodu doktora Březovského ze SÚKL čtěte zde, podmínky konkurzu najdete zde.)

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.