Dobrý anděl už podpořil tisíc rodin, které zasáhla vážná nemoc

Nadační fond existuje už dva roky. Rozdělil přes 48 milionů korun rodinám ve finanční tísni. Třeba pomůže i vašim pacientům.

Nadační fond Dobrý anděl pomáhá finančními příspěvky rodinám s dětmi, kde dítě nebo rodič trpí rakovinou nebo dítě má jiné dlouhodobé a život ohrožující onemocnění (sem jsou zahrnuty: cystická fibróza, svalové dystrofie typu Duchenne a závažnější, nemoc motýlích křídel, Crohnova nemoc, chronická selhání orgánů dítěte, závažné poruchy metabolismu).

Za dva roky se do systému zapojilo již více než 21 000 pravidelných dárců – Dobrých andělů.

Adresná pomoc

„Budeme pracovat dál, abychom umožnili Dobrým andělům pomoci každé takové rodině v Česku, která jejich pomoc potřebuje,“ říká Petr Sýkora, který tento nadační fond založil spolu s Janem Černým v roce 2011.

K 31. říjnu 2013 dosáhla částka, kterou Dobří andělé od zahájení činnosti organizace přispěli, výše 48 248 936,45 Kč. Jenom v říjnu byla rozdělena finanční pomoc v hodnotě 4 950 439,23 Kč. Za dobu své existence už Dobrý anděl pomohl 1 078 rodinám s dětmi, jimž darované peníze pomáhají ve finanční tísni zaviněné nemocí.

Výše příspěvku každého dárce je libovolná. K rodinám se finanční příspěvky dostávají celé, do posledního haléře. Všichni dárci díky svému Andělskému účtu každý měsíc přesně vědí, komu pomáhají.

Další informace můžete najít (i doporučit vašim pacientům) na webu nadačního fondu zde.

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.