Rehabilitační klinika Malvazinky má nového lékařského ředitele

Doc. MUDr. Vojtěch Havlas, Ph.D. bude zodpovídat především za vrcholové řízení kliniky. 

Doc. MUDr. Vojtěch Havlas, Ph.D. je novým lékařským ředitelem pražské Rehabilitační kliniky Malvazinky, kterou provozuje společnost Mediterra. Ve své pozici bude zodpovídat především za vrcholové řízení kliniky, tvorbu její celkové strategie a koncepce v oblasti diagnostické, léčebné a preventivné péče a také za nábor a efektivní rozmístění lékařského personálu.

„V oblasti ortopedie patří pan docent Havlas k nejzkušenějším odborníkům v oboru. Věříme, že jeho dlouholeté znalosti nasbírané nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí přispějí k dalšímu rozvoji Rehabilitační kliniky Malvazinky a zkvalitnění péče o pacienty, která je jednou z našich priorit,“ uvádí Dagmar Dvořáková, ředitelka komunikace společnosti Mediterra.

Doc. MUDr. Vojtěch Havlas, Ph.D. vystudoval 2. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Jeho odborným zaměřením je ortopedie, sportovní traumatologie a komplexní rekonstrukční chirurgie. Od roku 1996 působí na Ortopedické klinice 2. lékařské fakulty UK v Praze Motole, kde v současné době pracuje na pozici školského zástupce přednosty. V letech 2005 – 2009 působil jako konzultant v oboru ortopedie a traumatologie ve Velké Británii. Je aktivním členem významných národních i mezinárodních odborných společností (ESSKA, ISAKOS, SICOT, ORS, Czech SSTA). Měl možnost nasbírat zkušenosti i za hranicemi ČR, mimo Velké Británie pobýval například v Itálii, na Maltě, v Kanadě, USA a dalších evropských zemích. Je držitelem několika mezinárodních ocenění a autorem prací publikovaných v české i mezinárodní literatuře.

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.