Blahopřání ředitelce Nemocnice Na Bulovce

MUDr. Zuzana Bonhomme Hankeová má narozeniny.

Opožděně, ale přeci :O) Přidáváme se ke gratulantům k narozeninám ředitelky Nemocnice Na Bulovce Zuzana Bonhomme Hankeová. Ať jí magické datum narození  9.9. přinese mnoho osobních a pracovních úspěchů!

 

 

 

 

 

Narodila se v roce 1959 v Praze. Po absolvování gymnasia vystudovala 3. lékařskou fakultu University Karlovy v Praze a nastoupila do Fakultní nemocnice Na Vinohradech jako lékař na Anesteziologicko – resuscitačním oddělení.
V roce 1992 získala stipendium a odjela do Paříže na École Nationale des Ponts et Chaussées studovat řízení a management.
V 90. letech pracovala na řadě projektů v oblasti zdravotnictví od budování zdravotnických zařízení až po realizaci nových konceptů zdravotní péče. Také se autorsky podílela na poradenské a publikační činnosti.
Od roku 2000 několik let žila mimo Českou republiku, ve Francii a v Senegalu, kam pracovně následovala svého manžela a kde pracovala jako lékařka.
Od svého návratu do Prahy v roce 2005 pracuje v Nemocnici Na Bulovce jako anesteziolog, v červnu 2013 byla pověřena řízením této nemocnice.

Nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Vznik nové konzervativní politické strany sledovala se sympatiemi a počátkem roku 2010 do strany TOP 09 vstoupila. Je členkou regionální organizace Prahy 3.

Od roku 2010 je zastupitelkou Hlavního města Prahy a členkou ve Výboru pro zdravotnictví, sociální a bytovou politiku ZHMP, Výboru pro kulturu, památkovou péči, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy ZHMP a Komise Rady hl.m. Prahy pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví, sociálních služeb a protidrogové prevence.

Zuzana Bonhomme Hankeová je vdaná a má dceru. Volný čas se snaží věnovat kultuře, navštěvuje divadla a koncerty, a sportu, ráda lyžuje a hraje golf. Zatím spíše pro radost, handicap má 33,7…

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.