Nový model financování zdravotní techniky

Takzvaná Komoditní linie Zdravotní technika se zaměřuje na spolupráci s prodejci světových značek zdravotnického vybavení.

Společnost UniCredit Leasing uvádí na český trh nový obchodní model financování zdravotní techniky pod označením Komoditní linie Zdravotní technika. Zaměřuje se na spolupráci s prodejci významných světových značek zdravotnického vybavení na českém trhu. Jde o modifikaci  značkového financování, které je nyní dostupné širšímu spektru obchodních partnerů a nabízí řešení soukromému i veřejnému sektoru při nákupu nového zařízení.

„Značkové financování se stalo velmi úspěšným obchodním modelem a Komoditní linie jsou dalším krokem k inovaci našich produktů tak, aby odpovídaly specifickým potřebám svobodných povolání z oblasti humánní a veterinární medicíny. Komoditní linie Zdravotní technika umožní nastavit výhodnou spolupráci s důležitými distributory zdravotnického vybavení v jednotlivých regionech, a tím nabídnout zajímavé podmínky financování i pro začínající lékaře,“ uvedl Marek Chvojka, ředitel divize Retailového financování UniCredit Leasing.

Zájemci o financování zdravotní techniky mají nyní možnost získat úvěrové produkty řady Medical v režimu zrychleného systému schvalování. Stranou nezůstanou ani začínající lékaři nebo veterináři bez předchozí finanční historie, jelikož produkty jsou přizpůsobeny jejich potřebám a reflektují specifické požadavky mladých zdravotníků.

Projekt Komoditní linie systematicky zastřešuje spolupráci s menšími značkami nebo prodejci a umožňuje navazování nových partnerských kontraktů i na regionální úrovni.

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.