Bankéři podpořili autisty

Výtěžek prodeje golfových míčků na turnaji LBBW Bank CZ putoval asociaci APLA, jež pomáhá lidem s poruchami autistického spektra

 

LBBW Bank CZ pozvala v polovině července své privátní a korporátní klienty a obchodní partnery na golfové hřiště Kaskády nedaleko Brna. Během turnaje proběhl charitativní prodej golfových míčků, jehož výtěžek putoval asociaci APLA, se kterou banka dlouhodobě spolupracuje a která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra.

Akce „charitativní jamka“ je již tradiční součástí golfových turnajů, které LBBW Bank CZ pořádá. Na tomto turnaji se podařilo zajistit částku, která pokryje 30 hodin odlehčovacích služeb pro lidi s autismem. Ty jsou určeny rodičům pečujícím o děti a dospělé s tímto postižením, nabízí jim odpočinek k načerpání nových sil či vyřízení potřebných záležitostí. Děti stráví čas mimo svůj domov, což pomáhá jim i rodičům.

„Golfové turnaje jsou u našich klientů velmi oblíbené. Jejich prostřednictvím mimo jiné rozšiřujeme povědomí o autismu a o způsobech, jak lze pomoci,“ okomentoval akci Tomáš Zahálka, ředitel Privátního bankovnictví LBBW Bank CZ.

Magdalena Čáslavská, ředitelka APLA, s Tomášem Zahálkou, ředitelem Privátního bankovnictví, LBBW Bank CZ, při předání šeku

 

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.