Univerzita Karlova zvýšila spolupráci se Zentivou

podpis

Firma podporovala studenty na farmaceutické a lékařských fakultách. Teď stvrdila partnerství s celou univerzitou.

Rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima (na snímku vlevo) a generální ředitel společnosti Zentiva Ivo Žídek podepsali v historických prostorách Karolina memorandum stvrzující partnerství, vzájemnou podporu a spolupráci mezi oběma institucemi.

Díky tomuto memorandu se Zentiva stává partnerem vědeckých i pedagogických univerzitních událostí a významných historických výročí, které bude univerzita pořádat.

Na léta 2015 a 2016

„Společnost Zentiva podporuje studenty na lékařských fakultách a farmaceutické fakultě dlouhodobě. Protože spolupráce má potenciál růstu, dohodli jsme se, že tento akt povýšíme na úroveň univerzitní,“ řekl rektor Zima.

Memorandum stvrdilo spolupráci pro roky 2015 a 2016. Zentiva bude poskytovat stáže a praxe talentovaným studentům, zároveň se její odborníci účastní výuky na několika univerzitních fakultách. V současnosti vedou tito odborníci čtrnáct disertačních a čtyři diplomové práce. Společnost pomáhá univerzitě také s modernizací laboratoří, aby studenti získali přístup k nejnovějším přístrojům a technologiím. Nově se Zentiva stane také partnerem vědeckých i pedagogických univerzitních událostí i významných historických výročí, které bude Univerzita Karlova v daném období pořádat.

Čtěte také: Aplikace v mobilu připomene, kdy vzít lék, či odhadne riziko nemoci

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Můžete zanechat komentář nebo trackback ze své vlastní stránky.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.