Lékaři dělají umění – přijďte se podívat

2. ročník multižánrové přehlídky Doktorfest se uskuteční v Praze 30. a 31. května.

Už podruhé se v objektu Písecká brána (Praha 6, K Brusce 5) uskuteční přehlídka umění, které dělají lékaři.

Hlavní program je plánován na sobotu 31. května od 12 h do zhruba 21.30 h – bude to soutěžní přehlídka lékařských kapel, tedy přesněji hudebních skupin, v nichž hraje alespoň jeden lékař (jsou to kapely Bratři v rytmu, Dick O’Brass, Esence, Evaband, Hibaj, Petr Mach, Tupá kudla a Ultrapunk).

Odborná porota, v níž se objeví lékaři i hudební kritik, určí vítěze. Loni se jím stala skupina Bílá nemoc, která letos vystoupí po soutěžní přehlídce. Koncert uzavře jako host skupina DR MAX.

Vstup zdarma

Vstup na Doktorfest je zdarma, a to i o den dříve, v pátek 30. května, kdy od 18 hodin proběhne zahájení festivalu. V tomto případě však budou mít přednost lidé s pozvánkami, ostatním není zaručeno místo k sezení.

V pátek bude na programu houslový koncert MUDr. Kristiny Höschlové (dcery psychiatra Cyrila Höschla a akademické malířky Jitky Štenclové).

Na klavír zahraje Pavla Tichá, studentka 4. ročníku 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy (a absolventka Pražské konzervatoře a HAMU).

Své obrazy vystaví bratři MUDr. Petr Wohl a MUDr. Pavel Wohl. Ze svých knížek o působení s Lékaři bez hranic v nebezpečných oblastech budou předčítat a besedovat o nich MUDr. Tomáš Šebek a MUDr. Jan Trachta (letos dostal cenu Magnesia Litera).

Více informací najdete na webu organizátorů zde.

Odeslat tento příspěvek Odeslat tento příspěvek Níže můžete zanechat komentář.

Přidat komentář

K přidání komentáře musíte být přihlášeni.

Powered by WordPress | Designed by: Psprint San Francisco | Thanks to homeinbayarea.com
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons | Funny Sport Videos.